Zoek
Filters

Desem Bake Off Broden

Spelt Bake Off Broden

Al onze broden worden gemaakt op basis van 100% Kollenberger Spelt. 
U kunt de broden het beste bewaren in de vriezer. Let op: Bake-Off broden kunnen nooit vooraf worden gesneden.

Werkwijze voor Bake Off

  • Ontdooien en dan op de bakplaat leggen. Ietsje nat spuiten.

  • Afbakken 180°C, baktijd ca. 5 minuten eventueel langer.

Wij verzenden geen halve gesneden broden i.v.m. de kwaliteit van de broden.
Houd bij een grote bestelling van desembroden rekening met ca. 24 uur bereidingstijd van deeg tot brood.
Om de kwaliteit en malsheid van het brood te bewaken adviseren wij het brood ongesneden te bestellen.

Tonen per pagina

Bake Off Baguette

1010801
De Speltbaguette is topper uit de regio. Het Nederlandse Boulangerie team heeft tijdens de Europese Kampioenschappen in Parijs hoge ogen gegooid en heeft zelfs de eerst prijs gehaald.
€1,80

Bake Off Wit Desem Tritordeumbrood

1010606
Tritordeum is een nieuwe graansoort een natuurlijke kruising tussen durum (Triticum durum) en wilde gerst (Hordeum chilense) met de karakteristiek van beide ouders.
€3,80

Bake Off Volkoren Desem Tritordeumbrood

1010605
Tritordeum is een nieuwe graansoort een natuurlijke kruising tussen durum (Triticum durum) en wilde gerst (Hordeum chilense) met de karakteristiek van beide ouders.
€3,80