Zoek
Filters

Mediterrane Broden

Pan Aceite

Dit brood lijkt op de Franse “Fougasse”en de Italiaanse “Focaccia” Het ziet er vaak wat misvormd uit. Het wordt gebakken op de bodem van de oven, na royaal te zijn bestreken met olijfolie (vandaar de naam olijfoliebrood). Wij hebben dit originele Spaanse olijfoliebrood, rijkelijk belegd met olijven, en tomaat/basilicum of uien/kaas.

Spelt Baguette

De Speltbaguette is topper uit de regio. Het Nederlandse Boulangerie team heeft tijdens de Europese Kampioenschappen in Parijs hoge ogen gegooid en heeft zelfs de eerst prijs gehaald.

Door dit relatief eenvoudige maar wel langdurig bereidingsproces en door gebruik te maken van goede basisgrondstoffen zoals; spelt, zout, desem en water, ontstaat er een Speltbaguette zoals een ambachtelijk baguette bedoeld is. Een baguette met een grove  en open structuur en een smaakvolle en warme goudbruine broodkleur. Een Speltbaguette om trots op te zijn.

Tonen per pagina

Pan Aceite Olijven

100905
€4,95

Spelt Baguette

100801
De Speltbaguette is topper uit de regio. Het Nederlandse Boulangerie team heeft tijdens de Europese Kampioenschappen in Parijs hoge ogen gegooid en heeft zelfs de eerst prijs gehaald.
€1,85

Bake Off Baguette

1010801
De Speltbaguette is topper uit de regio. Het Nederlandse Boulangerie team heeft tijdens de Europese Kampioenschappen in Parijs hoge ogen gegooid en heeft zelfs de eerst prijs gehaald.
€1,85